Cautare

3952 de rezultate pentru "castigator de concurs reader s digest in 18 octombrie" (2.68 secunde)
Adrian Severin publica o analiza in Jurnalul National, sub titlul "Dileme si confuzii dupa prezidentiale", pe care o puteti citi in continuare. 'PSD are o dilema legata de rezultatul alegerilor prezidentiale din 2009.
Daniel Bejan) Proiectul SA FIM DEZGUSTATORI, DAR CORECÈšI POLITIC e in plina desfasurare. Francezii si-au desemnat reprezentantul (reprezentanta?) la editia de anul acesta a Eurovision (fost festival de muzici penibile). ... Multa vreme, in astfel de situatii, urma intrebarea :
UNIQA Asigurari lanseaza astazi o noua campanie nationala de informare si educare despre asigurari, un concept unic pe piata romaneasca in primul rand prin particularitatea canalului de comunicare - Caravana UNIQA.
newsletterul este o comunicare permanenta cu potentialii clienti, de aceea el este perfectibil in timp.
Protocolul Aliantei Dreptate si Adevar a fost rupt, ieri, la nivel local de catre filiala vranceana a Partidului Democrat. Liderii PD din Vrancea au luat aceasta decizie in cursul zilei de astazi dupa de conducerea Casei Judetene de Asigurari de Sanatate a fost castigata, prin concurs, de un liberal.
Actualul director al Camerei Agricole, Gheorghe Danila a fost pus in functie ilegal de consilierii judeteni.
UNIQA Asigurari a lansat astazi, la Scoala Centrala, "Casa mea e UNIQA" - campanie de informare si educare a "noii generatii". Prezentatorul evenimentului a fost Razvan Simion de la Antena, care si-a facut aparitia cu un sac in spate si cu o cheie la gat.
Daca la scoala dumneavoastra aveti copii talentati, si ati descoperit ca desenul se numara printre lucrurile despre care ei vorbesc in fiecare zi, ajutati-i sa descopere fete noi ale pasiunii lor. Un copil talentat trebuie incurajat, iar aceasta tombola este ocazia perfecta de a-i spori increderea in talentul sau.
Acest program nu este un slogan de marketing! Creat de renumitul specialist in fitness Mihai Dragomir - programul concurs Slabeste Sigur si Natural are la baza Conceptul de fitness anti aging Cardio Mix.
Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, si totodata presedinte al Consiliului Judetean Dolj, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca nu s-a hotarat daca va candida la un nou mandat si a precizat ca PSD isi doreste foarte mult functia de primar al Craiovei.
Transferarea stadionului "Tineretului" din Craiova la Consiliul Judetean Dolj nu e vazuta cu ochi buni de ministrul transporturilor, Radu Berceanu.
Complexul Energetic Rovinari a inregistrat o diminuare semnificativa a profitului fata de anul trecut, cu 350 de miliarde de lei, desi a produs mai mult cu 1,2 milioane de megawati-ora.
Trei economiwti au luptat ieri seara pentru calificari in Editia Saptamanii a Testului de Afacereza. Invingatorul zilei si cel care a reusit sa-si adjudece premiul de 1000 de lei este Daniel Dima din Bucuresti.
Concurs - Castiga un smartphone UMIDIGI C Note Cu ajutorul prietenilor nostri de la UMIDIGI, punem la bataie un smartphone C Note in valoare de 149.99 $ (630 Lei). ... Vine intr-un design unibody, realizat din aluminiu, rezistent si cu o grosime de doar 8.4 mm.
45 de tineri violonisti, cu varsta cuprinsa intre 6 si 24 de ani, sunt asteptati la Sinaia, intre 1 si 4 mai 2013, pentru a participa la cea mai importanta competitie internationala din Romania, ce le este dedicata:
In week-end-ul 21-22 octombrie 2017, se desfasoara Cursa Dunarii Calarasene, editia a IV-a! Organizatorii, ii asteapta pe iubitorii ciclismului, intr-un cadru mirific, sa parcurga traseul MTB, de pe Insula Mare si sa se bucure alaturi de copiii lor, care vor pedala pe o portiune din traseul turistic C2 (Calarasi-Manastirea).
Comemorarea Holocaustului Guvernul Romaniei a decis ca data de 9 octombrie este sa fie dedicata comemorarii, in plan national, a Zilei Holocaustului, moment care marcheaza inceputul deportarilor populatiei evreiesti in Transnistria in 1942 de catre autoritatile antonesciene. Prima Zi Nationala de Comemorare a Holocaustului a fost marcata in 2004.
Claudiu Popa) Regimul termic prognozat in urmatoarele doua saptamani va fi caracterizat de o vreme, in general, in racire, cu temperaturi maxime ce vor atinge cel mult 22 de grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor fi prezente, in majoritatea regiunilor, atat la inceputul intervalului de prognoza, cat si in zilele de 26, 27 si 29 septembrie, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru intervalul 19 Septembrie - 2 Octombrie 2016 Muntenia In Muntenia, valorile termice diurne vor scadea in primele doua zile din intervalul de prognoza, apoi vor creste usor si treptat.
Guvernul a aprobat miercuri o noua esalonare a majorarii salariale prevazute in 2007 pentru salariatii bugetari. Astfel, in loc de a primi majorari in aprilie si octombrie, unii bugetari vor beneficia de cresteri salariale chiar de la 1 ianuarie.
Numarul inmatricularilor de autoturisme second-hand de import a crescut cu 104,8% in primele zece luni, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 205.086 unitati, iar inregistrarile de masini noi au scazut cu 2,4%, pentru aceleasi perioade de raportare, la 252.935 automobile.
google-analytics.com